Over mij & mijn verhaal​

WHO


WHERE


EDUCATION

Milou Robben


Eindhoven


BACHELOR OF ARTS
Media, Information & communication
Amsterdam University of Applied Sciences
Major: Editing & Media Production
Minor: Image (photography, graphic design & art direction)

Ik ben Milou Robben, fotograaf en media professional. Ik ben afgestudeerd in Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam.
Crossmediale concepten ontwikkelen en produceren staat centraal tijdens de studieloopbaan. Mijn specialisatie in zowel de filmproductie als beeld; fotografie, grafische vormgeving en art direction, hebben me de handvatten geboden die ik nodig had om me verder te ontwikkelen als beeldmaker. Na, tijdens mijn studie, bij verscheidene filmmakers gewerkt te hebben, weet ik dat mijn passie in de fotografie ligt. 

De fascinatie voor film schemert echter nog altijd door in mijn werk. In mijn fotografie ga ik op zoek naar een verhaal, een foto moet uitnodigen om na te denken. Ik ben altijd op zoek naar authenticiteit en emotie. Zo probeer ik op een filmische manier verhalen te vertalen in beeld. Fotografie draait voor mij om het vastleggen van sfeer en dat zit ‘m voor mij voornamelijk in kleine momentjes en details. Daarvoor zoek ik naar unieke eigenschappen die ik door goed gebruik van licht en compositie opneem in een visueel verhaal.